Proefpersonen gevraagd!

In het kader van het Highwise-project onderzoeken MagicView en VITO de technische en commerciële haalbaarheid van dynamisch ritdelen.

Meld je nu aan als proefpersoon van het Highwise piloot project door de button te klikken.

Waarom HighWise?

Highwise is een vervolg op het "viapass" rekening rijden project dat Vito in 2014 samen met Magicview heeft uitgevoerd. Lees meer over Viapass ...

Dan is het ook logisch dat Vito als eerste de gelegenheid krijgt om Highwise op punt te zetten. wij zoeken daarom enthousiaste proefpersonen onder de Vito werknemers.

Mobiliteit voor VITO en EnergyVille medewerkers

  1. Je rijdt regelmatig met de auto naar het werk

  2. Je wil graag bijdragen tot een reductie van CO2 uitstoot

  3. Je wil besparen op je autokosten

  4. Je wil je reistijd aangenamer besteden

Dan is HighWise Ridesharing iets voor jou!

Terug

Hoe werkt het

Je vertrekt 's ochtends met je eigen auto naar het werk. De Highwise transponder registreert je rit en koppelt je aan één of meerdere collega's die op hetzelfde tijdstip naar dezelfde bestemming aan het rijden zijn.

Je bereikt één van de overstappunten en deelt je rit met één, twee of drie collega's die rond dezelfde tijd toekomen. Highwise zorgt ervoor dat de wachttijd maar een paar minuten is!

's Avonds gebeurt het omgekeerde: Als je 's ochtends zelf reed, vertrek je gewoon en neem je de collega's mee die mee willen rijden. Als je eerder meereed, meld je je vertrek op de Highwise app en wacht even tot de eerstvolgende chauffeur die je meeneemt bij je overstappunt.