Proefpersonen gevraagd!

In het kader van het Highwise-project onderzoeken MagicView en VITO de technische en commerciƫle haalbaarheid van dynamisch ritdelen.

Meld je nu aan als proefpersoon van het Highwise piloot project door de button te klikken.

Waarom HighWise?

Highwise is een vervolg op het "viapass" rekening rijden project dat Vito in 2014 samen met Magicview heeft uitgevoerd. Lees meer over Viapass ...

Dan is het ook logisch dat Vito als eerste de gelegenheid krijgt om Highwise op punt te zetten. wij zoeken daarom enthousiaste proefpersonen onder de Vito werknemers.

Mobiliteit voor VITO en EnergyVille medewerkers

  1. Je rijdt regelmatig met de auto naar het werk

  2. Je wil graag bijdragen tot een reductie van CO2 uitstoot

  3. Je wil besparen op je autokosten

  4. Je wil je reistijd aangenamer besteden

Dan is HighWise Ridesharing iets voor jou!

Terug

Waarom rit delen?

Highwise Ridesharing is super makkelijk. Je vertrekt thuis en rijdt gewoon naar kantoor, zoals elke dag. De Highwise transponder registreert waar je naartoe gaat en vraagt of je de rit wil delen. Als je dat wil, wordt de match automatisch en real-time gemaakt... Geen agendabeheer nodig, geen gedoe met appjes achter het stuur, er is altijd wel iemand waarmee je de rit kan delen. 

Highwise Ridesharing is ook super flexibel. Ben je wat later of wat vroeger, geen nood: het rideshare systeem koppelt je dynamisch en real-time aan collega('s), met als oogmerk dat iedereen zo min mogelijk hoeft te wachten. En past het even niet om te ridesharen, rij dan gewoon door... het dynamisch systeem koppelt je toegewezen passagiers onmiddellijk aan iemand anders.

Highwise ridesharing is natuurlijk super voordelig. Als je je rit deelt, bespaar je brandstof. Dat is goed voor het milieu en goed voor je portemonnee. Bovendien rijd je altijd met een collega mee. Die kan je vertrouwen! En natuurlijk kan je je tijd samen in de auto nuttig en aangenaam besteden.